0

Underbart!

Tack för att ni är inne och läser trots att jag inte uppdaterat på så himla länge!

Har nu haft 2 av 7 veckor med praktik, och jag känner mig så otroligt välkommen och känns som om jag hittat mitt 'kall' här i livet - jag ska jobba på ett stuteri, och absolut ta något föl själv sen!
 
På dessa två veckor har jag varit med på alla fölningar som varit, runt 10stycken, varav 2 fellägen - otroligt lärorikt, och fölen har överlevt båda gångerna!
Har även varit med när ett föl på cirka 12timmar blev förstoppat, och även detta klarade sig - mot alla odds!
 
Det är hektiska dagar, med mycket spring fram och tillbaka med ston och föl till och från hagar, jag har varit med på veterinärundersäkningar, ultraljud, brunstkontroller med hingst och semineringar - och det känns fantastiskt! 
Har lärt mig mer på dessa 2 veckor än vad jag gjort de senaste året i skolan ang avel och reproduktion.
 
Är omgiven av fantastiska människor dygnet runt och delar till och med stuga med Sofie som tog studenten från Uddetorp nu iår. Lillebror är med på praktiken också och han lever kungligt tillsammans med Sofies häst Bogart!
Känns som att dessa 2veckor bara har varit början på en fantastisk praktik och sommar med MASSA häst!
 
 
Nu har jag hunnit vila ut mig lite, är hos Emil och har varit här sen torsdags kväll och ska tilbaka till praktiken imorgon, så då får ni vänta lite till på uppdatering, men hoppas att ni står ut och läser ändå!